Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 30 oktober 10:58

30 oktober 07:47, Stöld/inbrott, Östergötlands län

Flera stölder av rattar och annat i BMW-bilar i natt.

Strax före klockan 8 på onsdagsmorgonen hade polisen fått in tre anmälningar om inbrott i BMW-bilar på olika platser i Östergötland. Samtliga i Norrköping: två i Enebymo och en i Skarphagen.

Tillvägagångssättet är det samma som tidigare: en ruta har krossats och rattar har stulits. I något fall hade man även stulit en GPS samt rivit upp instrumentpanelen.

I samtliga fall har polisen upprättat anmälningar om stöld och kommer att försöka utföra brottsplatsundersökningar under dagen.

Polisen är intresserad av iakttagelser av okända personer och/eller fordon som gjorts i de aktuella områdena och tar tacksam emot tips från allmänheten.

Den som har uppgifter att lämna ombeds att ringa 114 14.

Uppdatering kl 08.30:

Ytterligare fyra stölder av inredning från BMW-bilar har kommit in till polisen. Totalt är det alltså nu sju BMW-bilar som blivit av med rattar och annat under natten i Norrköping. Fyra bilar i Skarphagen, två i Enebymo samt en i Kneippen.

Uppdatering kl 10.55:

Ytterligare tre stölder av inredning från BMW-bilar har kommit in till polisen. De tre senaste i Enebymo, Kneippen och Skarphagen. Totalt har nu alltså tio BMW-bilar blivit av med rattar och annan elektronisk utrustning under natten i Norrköping. Fem i Skarphagen, tre i Enebymo och två i Kneippen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen