31 oktober 05:56, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Inga större händelser under kvällen/natten enligt RLC. Presstalespersoner under torsdagen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson/Ulla Brehm

Kl 22.47 Göteborg, trafikolycka med personskada/brottsmisstanke
Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till Kungsportsplatsen där det ska ha inträffat en trafikolycka mellan fotgängar och spårvagn. Den skadade, en kvinna avförs för kontroll till sjukhus. Enligt vittnesuppgifter har kvinnan sprungit framför spårvagnen på ett sådant sätt att hon kan misstänkas för vårdslöshet i trafik. Anmälan upprättas. Polisen beslutar även om provtagning med misstanke om påverkan av alkohol/droger. Inga misstankar mot spårvagnsföraren som för övrigt var chockad efter händelsen.  

Kl 03.48 Mölndal, två gripna för tillgrepp av bil
Polisen kallas till Knarrhögsgatan där det enligt vittne ska befinna sig en misstänkt bil med två personer i. Vid kontroll visar det sig att bilen är stulen. Polis på plats kan gripa de två i bilen på bar gärning. En av dessa personer var efterlyst sedan tidigare.

Kl 04.27 Mölndal, misshandel alt grov misshandel
Två personer, en man och en kvinna har inkommit till akuten på Mölndals sjukhus efter att de först besökt SS. Mannen har knivskador av okänd omfattning. Polis på plats tar uppgifter för anmälan, oklart vad som inträffat. Kvinnan i sällskapet visar sig även vara efterlyst.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen