Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

31 oktober 06:29, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri enligt Lob.

00.27 Arbetsplatsolycka, Åtvidaberg
En person som arbetade i en mekanisk verkstad hade skurit sig i armen på en maskin. Den drabbade, en man i 45-årsåldern, var redan förd till sjukhus när polis kom till arbetsplatsen. Efter att ha dokumenterat var själva olyckan skett styrde patrullen till sjukhus där målsäganden hördes. En anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka upprättades.

05.30 Rattfylleri, Norrköping
En polispatrull fick syn på en bilist på Lindö som man ville kontrollera, när man skulle slå stopp ville bilisten först inte stanna. Efter bara någon minut fick man dock stopp på bilen på Pampusvägen. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen