Uppdaterad 31 oktober 07:27

31 oktober 06:30, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits.

00.38 Skadegörelse, Jönköping
Polisen fick samtal från Råslätt där en inringare uppgav att ungdomar smällde av raketer så att det inte gick att sova. När polis kom dit var det inga personer kvar på platsen, däremot upptäckte man att ett antal rutor till simhallen var trasiga och man upprättade därför en anmälan om skadegörelse, utan någon misstänkt.

02.11 Rattfylleri, Jönköping
Polisen fick samtal från en nattöppen restaurang på Hästhovsvägen i Jönköping, där en inringare sett tre personer i en bil som inringaren uppfattade som onyktra. Polis stoppade bilen och föraren, en man i 25-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Efter en andra provtagning på station visade sig han ha 0,88 promille alkohol i blodet och är därmed misstänkt för rattfylleri.

02.40 Trafikbrott, Värnamo
En polispatrull på Malmövägen i Värnamo mötte en personbil där föraren bara hade skrapat rent halva vindrutan från is, och därmed hade en kraftigt nedsatt sikt. Till följd av detta körde föraren rakt in i vägkanten med ena däckparet, och patrullen valde därför att stoppa bilisten. En anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades mot föraren, en man i 55-årsåldern.

05.56 Trafikolycka, Jönköping
En personbil åkte in i mitträcket på E4 i samband med en omkörning av en lastbil. Ingen misstanke om brott och polisen har inga uppgifter om personskador. Bilen måste bärgas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen