31 oktober 06:37, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Ett flertal fordonsförare har bötfällts för olika trafikbrott (Boden, Piteå och Gällivare kommuner). Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:11 Trafikolycka, Piteå
Samtal inkommer om en bil som kört in i ett träd i Piteå centrum. Föraren skulle själv uppsöka sjukvård och hade beställt bärgare till platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

23:16 Skadegörelse, Boden
Polis beordras till ett boende i Boden med anledning av att en man klottrat på väggar. Patrullen höll förhör och upprättade anmälan gällande skadegörelse.

00:29 Olaga hot, Luleå
Polis beordras till ett boende på Bergnäset där en man uppger att han blivit hotad av en annan man. Patrullen upprättar anmälan gällande olaga hot.

00:48 Trafikbrott, Luleå
En patrull kontrollerar en falskskyltad bil på Hertsön. Fyra män satt i bilen och samtliga var berusade. Patrullen omhändertog nycklarna med syfte att förhindra brott. Registreringsplåtar togs i beslag och en anmälan gällande märkesförfalskning kommer att upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen