31 oktober 07:46, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av kvällen och nattens polisverksamhet

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En bilist i Östersund har bötfällts för trafikbrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

20:43 Alkohollagen, Östersund
Polis kontrollerar en ungdomsfest på Frösön. Ett stort antal ungdomar, 14-20 år, befinner sig på adressen och berusningsnivån är hög. Ett flertal föräldrar kontaktas och vid 22:40-tiden meddelar patrullen att festen stängts ner.

Höstlov och halloween innebär en hel del samtal till polisen om berusade personer och misshandelsfall. Många ungdomar kommer att göra alkoholdebut.

Polisen vill uppmana föräldrar att prata med sina barn om deras planer, men också att prata med andra föräldrar om barnens planer. Kom gärna överens om att någon ställer upp och hämtar om det behövs. Läs mer i länken nedan.

05:16 Larm överfall, Krokom
Polis beordras till en livsmedelsbutik i Krokom efter att ett överfallslarm gått. Det visar sig att larmet orsakats av ett tekniskt fel och patrullen lämnar utan åtgärd.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen