Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 31 oktober 21:17

31 oktober 20:24, Kontroll person/fordon, Linköping

Flera personer larmade polisen om höga smällar.

20:13 Polisen tog emot flera samtal från Skäggetorp där man har hört flera smällar i tät följd. Ljudet ska ha varit som högst kring Nygårdsskolan.

20:00 Polis på plats känner att det luktar krut. Polisen patrullerar i området.

21:15 Då polisen samtalat med människor som rört sig utomhus i Skäggetorp framkommer uppgifter om att något har hänt i en lägenhet. Polisen lokaliserade lägenheten och hittade i den skador på innerväggar. Vad som har orsakat skadorna i lägenheten är i nuläget inte känt, eller när de har uppkommit.

Då skadorna i lägenheten upptäcktes i samband med att höga smällar hörts i området kan polisen inte utesluta att brott har begåtts. Lägenheten har spärrats av och tekniker kommer att åka till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning. En förundersökning om försök till mord är inledd. Ingen person har kommit till fysisk skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen