Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 31 oktober 23:48

31 oktober 22:02, Mord/dråp, Malmö

Man avliden efter skottlossning.

Polis och ambulans larmas till Serenadgatan med anledning av en misstänkt skottlossning. På platsen anträffas en person med misstänkta skottskador. Personen förs till sjukhus med ambulans.

Platsen är avspärrad, ett stort antal polisresurser arbetar med att hålla förhör med vittnen på platsen.

23.27 Tekniker samt polishund med specialkompetens är på plats och arbetar med att säkra eventuella spår. Platsen är fortsatt avspärrad.

00.14 Den skottskadade är avliden. Vi har inlett en förundersökning om mord. Den avlidne är en man född -91. Anhöriga är underrättade.

På platsen där mannen anträffades fanns även ett fordon. Fordonet kommer genomgå en teknisk undersökning och tas i beslag.

Tekniker samt specialsökhund arbetar fortsatt på platsen.

Med hänsyn till förundersökningen lämnas inga fler uppgifter i ärendet för närvarande.

Vi söker fler vittnen till händelsen. Har du gjort iakttagelser i samband med händelsen, eller har du annan information att lämna i ärendet? Ring oss omgående på 114 14 och lämna tips. Alternativt via nedan tipsformulär.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen