Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 oktober 07:29, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.32 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02.16 inbrottslarm från ett företag på Returgatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och upptäckte att det har varit inbrott. Det är oklart hur tjuvarna har tagit sig in i lokalerna och det är inte heller känt vad som kan vara stulet. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en brottsplatsundersökning.

02.42 samtal till polisen om pågående inbrott i en butik på Bispmotalagatan i Motala. Polisen åkte till platsen men då hade gärningspersonerna försvunnit efter att ha krossat en glasruta och sannolikt stulit märkeskläder. Polisen spanade på olika platser men har ännu inte några misstänkta personer. Polisen kommer att genomföra en brottsplatsundersökning under dagen. En förundersökning om stöld genom inbrott är påbörjad.

03.07 efter inbrottslarm från en skola på Medevivägen har ett inbrott upptäckts på en skola på Medevivägen i Motala. Någon har krossat en glasruta. Polisen har påbörjat en utredning om stööld genom inbrott utan misstänkt person. Oklart vad som stulits.

03.26 polisen fick samtal om att en misshandel ägt rum vid en hamburgerrestaurang på Rydsvägen i Linköping. En man i 20-årsåldern misstänks ha blivit misshandlad med sparkar och slag av en okänd person som försvann från platsen. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel samt höll förhör med vittnen. Den drabbade behövde inte ambulanssjukvård.

06.27 SOS-larm till polisen om brand på Idunvägen i Krokek. Polisen åkte till platsen. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen