Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 oktober 21:47

04 oktober 20:14, Försvunnen person, Strängnäs

Polisen letar efter en 61-årig kvinna som försvann i Vansö tidigare i dag.

Polisen söker efter en 61-årig kvinna som försvann vid 17-tiden från ett boende i Vansö, Strängnäs kommun. Kvinnan har en sjukdomsbild som gör att hon sannolikt inte hittar tillbaka.

Kvinnan är cirka 160 cm lång och har långt, ljusbrunt hår i en fläta. Vid försvinnandet var hon klädd i en ljusblå stickad tröja, svarta byxor och rosa tofflor.

Polisen har genomfört närsök utan resultat och arbetar just nu med ledstångssök, bland annat med hjälp av hundpatruller. Även personal från boendet och anhöriga är ute och letar.

Har du sett kvinnan eller har information om var hon kan befinna sig? Ring polisen på 114 14.

 

21.00 Kvinnan är fortfarande inte hittad. Helikopter är på väg från Stockholm för att hjälpa till i sökarbetet.

21.45 Helikoptern är på plats sedan 15 min och söker efter kvinnan i omgivningarna med hjälp av en värmekamera. Inget resultat än.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen