05 oktober 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

23.13 Polisen larmade med anledning av ett bråk i anslutning till en restaurang i centrala Eskilstuna. Polis åkte till platsen och en person, en man i 25-årsåldern, omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer , LOB, och fördes till polisstationen. Målsägande är en man i 30-årsåldern och han skulle, enligt de initiala uppgifterna fått ta emot slag i ansiktet. Polisen har inga uppgifter om mannens skadeläge.

01.45 Polisen larmades med anledning av ett bråk i området Borgmästarhagen, Nyköping, med anledning av ett bråk mellan flera personer. Två män skulle ha slagit och misshandlat två andra män. Polis åkte till platsen och två personer kunde gripas misstänkta för misshandel. De båda gripna är män i 20-årsåldern. Polisen har inga uppgifter om skadeläget hos de båda målsägande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen