Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 05 oktober 09:44

05 oktober 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott.

01.52 Polisen larmades med anledning av ett bråk mellan en man och en kvinna på ett hotell i centrala Norrköping. Polis åkte till platsen och en man i 50-årsåldern greps misstänkt för misshandel. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget på kvinnan.

02.24 Polisen larmades med anledning av ett bråk utanför en restaurang i centrala Norrköping. Ordningsvakter hade gripit en man misstänkt för att ha misshandlat en annan man. Flera polispatruller beordrades till platsen. Den av ordningsvakterna gripne mannen sprang från platsen men hanns i kapp av polis. Mannen, som är i 45-årsåldern, med till polisstationen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Mannen misstänks för ringa misshandel, våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen