Uppdaterad 05 oktober 11:22

05 oktober 08:35, Försvunnen person, Strängnäs

Fortsatt sökande efter den 61-åriga kvinna som försvann i Vansö på fredagen. KVINNAN HAR HITTATS

Polisen söker efter en 61-årig kvinna som försvann vid 17-tiden från ett boende i Vansö, Strängnäs kommun. Kvinnan sågs senast i sitt boende. Kvinnan har en sjukdomsbild som gör att hon har svårt att orientera sig och hitta tillbaka till sin bostad.

Polisen har under sökt efter kvinnan i närområdet och på andra platser men hittills utan resultat.  Helikopter, hundpatruller och annan personal har deltagit i sökandet efter kvinnan från det att hon anmäldes försvunnen vid 18-tiden på fredagskvällen.
Även personal från boendet och anhöriga är ute och letar.

Kvinnan är cirka 160 cm lång och har långt, ljusbrunt hår i en fläta. Vid försvinnandet var hon klädd i en ljusblå stickad tröja, svarta byxor och rosa tofflor.

Har du sett kvinnan eller har du information om var hon kan befinna sig?
Ring polisen på 114 14.

UPPDATERING:
10.57 Den försvunna kvinnan har anträffats. Kvinnan hittades i närheten av Vansö kyrka. Kvinnan var nedkyld och har tagits omhand av ambulanspersonal och förts till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen