Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 05 oktober 09:40

05 oktober 08:59, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon, två förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:30 Misshandel Härnösand. Man som ska ha misshandlat en kvinna i en bostad. Polis beordras till platsen. Kvinnan omhändertagen av ambulanspersonal och förd till sjukhus. Mannen gripen misstänkt för misshandel. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

02:03 Misshandel Sundsvall. Samtal om man som blivit misshandlad utanför en bostad i Bredsand vid midnatt. Mannen ska enligt de initiala uppgifterna ha varit medvetslös och ska inte ha uppfattat vad som hänt. Polis beordras till platsen. Mannen är omhändertagen av ambulanspersonal och förd till sjukhus. Patrull har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om misshandel.

03:17 Skadegörelse Sundsvall. Man som slagit sönder ett skyltfönster i Stenstaden. Polis beordras till platsen. Ett krossat fönster påträffat, en ung man misstänks för brottet. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om skadegörelse.

03:52 Misshandel Sundsvall. Man som misshandlar kvinna i en bostad. Polis beordras till platsen. Efter initiala utredningsåtgärder grips mannen misstänkt för misshandel. Det finns inga uppgifter om att kvinnan behövt uppsöka sjukvård. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

05:29 Brand Sundsvall. Brand i lägenhet i Stenstaden. Mycket rök i trapphuset. Fastigheten utrymd. En person förd till sjukhus, oklart skadeläge.

Inga viltolyckor har rapporterats under natten.

Uppdatering 09:40 angående branden i Sundsvall.

En man är avliden i samband med branden, närmast anhörig har underrättats. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats och brandplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Övriga boende har fått börja återvända till sina bostäder.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen