05 oktober 09:01, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon, fyra förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:13 Misshandel Skellefteå. Man som ska ha misshandlat en kvinna i en bostad. Kvinnan förd med ambulans till sjukhus. Polis har hållit förhör, en anmälan om misshandel kommer att upprättas.

22:30 Misshandel Skellefteå. Underårig pojke som ska ha blivit misshandlad av ett flertal okända personer på en restaurang i Skellefteå. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om misshandel alternativt grov misshandel.

22:38 Olaga intrång Umeå. Tre män som befinner sig inne på en byggarbetsplats vid universitetsområdet. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om olaga intrång. Männen avvisade från platsen.

23:37 Stöld/inbrott Vilhelmina. Inbrott i lanthandelslokal. Två fordon har setts lämna platsen. Polis beordras till platsen. Två fordon kontrollerade längs vägen av polispatrull. En anmälan om försök till stöld kommer att upprättas.

Inga viltolyckor har rapporterats under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen