06 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

00.13 Stöld, Halmstad
I Vallås försöker några personer stjäla en motorcykel från ett garage, men blir avbrutna och springer till skogs. Polis med hund söker i området och några personer kontrolleras. Ingen gripen.

03.38 Rån, Falkenberg
En person har blivit nerslagen och rånad av flera okända gärningsmän. Rånet inträffade strax efter kl. 03.00, oklart var. Gärningsmännen kom över en plånbok samt en mobiltelefon. Det finns inga uppgifter om personskador.

06.14 Brand, Hylte
På Älvdalsvägen har en brand spridit sig från en bil vidare till ett bostadshus. Enligt uppgifter från räddningstjänsten ska det inte vara några personer kvar i huset. För närvarande brinner det på byggnadens tak. Inga kända personskador. Brandorsaken är för närvarande oklar och ska utredas. En förundersökning gällande mordbrand har inletts. En teknisk undersökning kommer att genomföras när branden släckts och svalnat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen