06 oktober 07:33, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. 13 personer har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och sju personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

02.50 Polis och ambulans larmades till Klockartorpet, Norrköping, med anledning av en misshandel. En kvinna hade misshandlats av en man och en ordningsvakt hade omhändertagit mannen. Kvinnan hade skadats i en axel och fördes till sjukhus i ambulans. Mannen misstänkt för misshandel och en anmälan har skrivits. Mannen omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen