Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

06 oktober 07:35, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Nio personer har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och fem personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

01.12 Polisen fick ett samtal om att en 16-åring försökt komma in på ett uteställe i centrala Eskilstuna. Polis åkte till platsen och en anmälan om missbruk av urkund skrevs. Tonåringen hämtades av vårdnadshavare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen