Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

06 oktober 09:05, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:34 Ofredande Skellefteå. Man i busskur i centrala Skellefteå som skriker och är otrevlig. Polis som kommer till platsen omhändertar mannen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:34 Brand Umeå. Brand i lägenhet i centrala Umeå. Två personer i den berörda lägenheten varav en har en mindre skada på foten. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan. Oklar rubricering i nuläget.

01:58 Våld/hot mot tjänsteman Umeå. Man som varit våldsam i samband med att ordningsvakter ingripit på en restaurang i centrala Umeå. Polis har varit på platsen. Mannen är i nuläget misstänkt för våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman samt hot mot tjänsteman.

02:20 Bråk Umeå. Två killar som bråkar utanför en restaurang. Polis beordras till platsen. När patrull anländer har gärningsmannen lämnat platsen. En man som blivit misshandlad finns kvar på platsen. Efter förhör upprättar patrullen en anmälan om misshandel och ofredande. Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukhus.

06:00 Trafikolycka Vilhelmina. Singelolycka på väg 90 mellan Råsele och Meselefors. En person i bilen kommer själv att uppsöka sjukvård. Bilen bärgas från platsen. Polis har varit på platsen, en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att upprättas.

Inga viltolyckor anmälda under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen