06 oktober 09:06, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Åtta personer har omhändertagits för fylleri och sex personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, två förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:59 Trafikolycka Timrå. Singelolycka där bil kört i diket. Två personer inblandade, båda är förda till sjukhus. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Föraren är misstänkt för rattfylleri.

23:59 Misshandel Ånge. Man som ska ha misshandlat annan man i en bostad. Den misshandlade är förd till sjukhus med ambulans, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Polis har varit på plats och hållit förhör med inblandade parter. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

02:34 Rattfylleri Örnsköldsvik. Polis stoppar och kontrollerar en bil utanför Örnsköldsvik. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument, han får följa med för provtagning och förhör. Kontroll i bevisinstrument visar grovt rattfylleri. Bilnycklarna och körkortet har omhändertagits.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten, ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen