Uppdaterad 07 oktober 11:29

06 oktober 14:05, Mord/dråp, Burlöv

Misstänkt grovt brott, Arlöv.

Polis och ambulans larmas till en bostadsadress i Arlöv. Omständigheter på platsen gör att vi misstänker ett grovt brott. Fastigheten är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Polispatruller är på plats och arbetar med inledande utredningsåtgärder.

Uppdatering 18:34: Två avlidna personer har hittats i en bostad i ett flerfamiljshus på Tågvirkesgatan. De avlidna är ett äldre par. En förundersökning om dubbelmord har inletts. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet. Anhöriga är underrättade.

Har du sett eller hört något som du tror kan ha ett samband med händelsen? Information om hur du lämnar tips till polisen finns i länken nedan.

Uppdatering 7 oktober 11.30:

Brottsplatsen är fortfarande avspärrad och kommer så att förbli tills alla tekniska undersökningar är genomförda. Uniformerad polis kommer under dagen idag att vara på plats för trygghetsskapande arbete och kommunikation med medborgare. Det kommer även att ske dörrknackningsinsatser.

Förundersökningen har övergått från jourverksamheten till ordinarie verksamhet med en organisation för det fortsatta utredningsarbetet.

Polisen vädjar till allmänheten om iakttagelser i det aktuella området runt Tågvirkesgatan i Arlöv mellan klockan 09:00 – 15:00.

Frågor från media hanteras av Ewa-Gun Westford, 070-547 18 57.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen