07 oktober 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.01 Uddevalla, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Lillbräckegatan där en motorcykel brinner. Den står nära en byggnad men räddningstjänsten kan begränsa branden till motorcykeln. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

23.46 Göteborg, rån
Vid Brunnsparken har en kille blivit rånad på mobiltelefon samt nycklar. Han kunde efter en stund låna en telefon och larma polisen. Polisen har sökt i området utan resultat. En anmälan skrivs.

01.05 Tjörn, rattfylleri
På länsväg 169 i Myggenäs stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt och tas med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporteras för rattfylleri.

01.29 Göteborg, stöld genom inbrott
Larmet går på Amerikanska gymnasiet på Anders Perssonsgatan och väktare och polis åker dit. Polisen söker igenom byggnaden och efter en stund kan man gripa en man i 40-årsåldern bärande på bl a datorer. Han misstänks för stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen