Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

07 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

20.09 Halmstad, brott mot knivlagen
I centrala Halmstad stoppas en bilist för kontroll. I bilen hittas en kniv som tas i beslag och föraren, en man i 30-årsåldern, rapporteras för brott mot knivlagen.

23.03 Hylte, inbrott
Inbrottslarm på Rydö Golfklubb. Någon har tagit sig in i lokalerna och stulit mat och godis i kiosken. Ingen kvar på platsen men polisen skriver anmälan om stöld genom inbrott.

00.45 Halmstad, inbrott
Ett larm utlöser från ett kontor på Fiskaregatan. Väktare och polis åker till platsen och kan konstatera att det varit inbrott men någon misstänkt finns inte kvar. Det är i nuläget oklart vad som har stulits på kontoret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen