Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

07 oktober 06:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, flertalet utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.18 vid en rutinkontroll av en bilist på Västerleden i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri och grov olovlig körning. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. Han blev också misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och genom innehav.

02.24 samtal till polisen om att några personer försökte ta sig in i en butik på Östra Långgatan i Trosa. De ska ha lämnat platsen utan att lyckas. Polisen har spanat efter gärningspersonerna men inte anträffat dem vilket innebär att de inledningsvis inte finns någon misstänkt. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen