08 oktober 06:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, majoriteten utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.30 polisen fick samtal om att någon skulle ha blivit misshandlad i Ugglans park i Strängnäs. Polisen åkte till platsen och träffade på två personer som anmälde varandra för misshandel. En av dessa två, en man i 35-årsåldern, var utåtagerande mot poliserna och han omhändertogs och fördes till Eskilstuna för tillnyktring. Den andra mannen, som var inblandad i misshandeln, var en man i 20-årsåldern. Hur misshandeln har gått till har inte gått att utreda men ingen av de båda hade några tydliga/allvarliga skador.

Den övervägande andelen ärenden har bestått i kontroller av olika slag, de flesta trafikrelaterade, utan att något brott har kunnat misstänkas.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen