08 oktober 06:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.38 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, de flesta är kontroller utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhöndertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.27 vid en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 vid Kaxholmen uppstod misstanke om drograttfylleri på en manlig förare i 35-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri.

00.51 polisen kallades till Stortorget i Gislaved med anledning av att larmet hade gått på ett hotell. Det visade sig att någon hade krossat en glasruta och tagit sig in i lokalen. I lokalen har några personer försökt att stjäla sprit men det är för närvarande oklart om något har försvunnit. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott men det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen