Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 08 oktober 16:43

08 oktober 10:34, Mord/dråp, Västervik

Skottlossning i bostad, Karstorp. Kvinna avliden.

Polis skickas till en lägenhet i Karstorp med anledning av en misstänkt skottlossning. I lägenheten anträffas en skadad person och en misstänkt gärningsman som grips misstänkt för mordförsök. Den skadade personen förs med ambulans till sjukhus varefter platsen spärras av, kriminaltekniker beordras till platsen och dörrknackning påbörjas. En polispatrull skickas till sjukhuset för att säkra eventuella spår och om möjligt förhöra målsägaren. Brottsoffer och misstänkt gärningsman uppges vara bekanta med varandra.

Uppdatering: Den skadade personen, en kvinna, avlider senare på sjukhuset. Arbetet fortsätter på platsen med kriminalteknisk undersökning och förhör.

Uppdatering 16:41:

Den misstänkte mannen är nu anhållen misstänkt för mord. Anhöriga till kvinnan är underättade om att hon avlidit.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen