Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 oktober 21:35, Rån, försök, Falköping

En man uppges vara skadad efter ett rånförsök vid en park av Kyrkerör.

Polis och ambulans kallas till Vasgatan där den skadade mannen uppges befinna sig. Han ska enligt egen uppgift ha en skada i ansiktet. Det visar sig sedan att offret finns hos en släkting.  

En man ska ha frågat offret efter cigaretter och då offret tagit upp sin mobiltelefon så tar gärningsmannen fram en kniv och vill tilltvinga sig telefonen.

Gärningsmannen ska sedan utdelat ett eller flera hugg mot offret, ett av dessa utfall träffar offret i kinden. Offret har sedan tagit sig hem till en släkting där han kontaktar polis. Polis finns på plats för att ta uppgifter för anmälan.

Oklart hur omfattande skadan är. Skadan beskrivs som en rispa över kinden. Ambulanspersonal finns på plats för att kontrollera skadans omfattning.  

Ingen gripen i nuläget. Gärningsmannen kom inte över något gods vid rånförsöket.  

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen