09 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.46 Lidköping, stöld
Vid en gård i Sunnersberg är det några personer som smyger omkring vid en maskinhall och det misstänks att de är ute efter att stjäla diesel. Efter en stund lämnar de platsen i en bil som strax efter stoppas av en polispatrull. I bilen anträffas slangutrustning och dunkar med diesel. Detta tas i beslag och de tre identifieras. Efter kortare förhör med de tre på platsen friges dom.

00.39 Mark, inbrott
Ett inbrottslarm går igång vid Gnejsvägen på en mekanisk verkstad. När ägaren kommer till platsen står dörren öppen och någon har varit inne på verkstaden. Oklart vad som saknas. Polisen är på platsen och säkrar spår. 

01.51 Hisingen, rån
Vid Länsmansgården är det en man som blir avtvingad sin bil, en röd Renault Clio. Det är några män med uppdragna luvor och iklädda mörka kläder som tilltvingar sig mannens bil. Under rånet blir mannen slagen med något pistolliknande föremål. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen