09 oktober 11:33, Stöld/inbrott, Mjölby

Tre sadelstölder upptäckta i Östra Tollstad

06.49 samtal till polisen från en gård i Östra Tollstad där man har upptäckt inbrott i en sadelkammare. Ett hänglås är uppbrutet. Anmälaren uppger att man saknar ridsadlar till ett värde av ca 100 000:- Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras snarast.

07.37 samtal till polisen från en annan gård i Östra Tollstad. Tjuvar ska ha brutit upp ett större hänglås och därefter stulit tre ridsadlar till ett ej angivet värde. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras snarast.

10.50 samtal till polisen från en tredje gård i Östra Tollstad där man också har upptäckt inbrott. En ståldörr är uppbruten och det saknas  nio ridsadlar till ett värde som överstiger 100 000:- Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras snarast.

Polisen är angelägen om att få kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser, av bilar och personer som rört sig i Östra Tollstad söder om Mantorp under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen