Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 september 06:16, Stöld, Säffle

En kvinna är misstänkt för stöld i Gästhamnen.

Polisen får samtal om att två personer, en man och en kvinna, går ombord på båtar och att de försöker bryta sig in i båtarna. Under tiden som polisen åker fram mot platsen får vi information om att de båda lämnar platsen men att de sedan kommer tillbaka och fortsätter att gå ombord på olika båtar.

De tar även ett par cyklar och försvinner återigen från platsen.

De kommer tillbaka igen och kvinnan hoppar i vattnet. Det är oklart om kvinnan hoppade i vattnet i samband med att polis kom till platsen. Kvinnan lyckades ta sig upp själv ur vattnet och hon blev frihetsberövad som misstänkt för stöld.

Kvinnan är i 30-årsåldern. Hon fick åka med polisen för förhör och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om hon skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

Mannen som var i sällskap med kvinnan är inte anträffad.

Det är oklart om de båda personerna har stulit något annat än cyklarna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen