01 september 07:17, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 22.00-07.00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Tre viltolyckor har inträffat under sen kväll och natt, ingen person ska ha kommit till skada.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:32 Alkohollagen, Östersund
Polisen kontrollerar en ungdomsfest som blir allt mer stökig. Polispatrull åker dit och stänger festen. Några personer blir hämtade och polisen skjutsar hem en ungdom. I samband med kontrollen uppmärksammas ett misstänkt langningsbrott. En anmälan om brott mot alkohollagen genom langning upprättas.

00:37 Våld mot tjänsteman, Berg
Polisen kontaktas angående en man som har brukat våld mot en ordningsvakt vid en tillställning i Hoverberg. Polisen åker till platsen och förhör de inblandade. En anmälan upprättas gällande våld mot tjänsteman. Den misstänkte är i 45-årsåldern.

00:51 Drograttfylleri, Krokom
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 utanför Krokom. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. Så även bilens två passagerare. Föraren misstänks för drograttfylleri och passagerarna för ringa narkotikabrott, eget bruk.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen