01 september 07:44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 100-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

21.28 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott hos ett företag i området Fridhem, Jönköping. Två personer hade setts befinna sig inne på företagets område. Polis åkte till platsen och två personer som befann sig på området greps. De båda gripna är män i 45- respektive 30-årsåldern. De båda är misstänkta för stöld genom inbrott.

22.04 Polis larmades till resecentrum i Nässjö med anledning av ett bråk mellan ett flertal personer. När polisen kom till platsen påträffades tre personer som hade skador som av en misshandel. Minst en av dessa fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel samt olaga hot.

22.32 Polisen skulle avlägsna en person, en man i 20-årsåldern, på grund av ordningsstörning i Eksjö. Mannen motsatte sig polisens ingripande och betedde sig hotfullt mot polis. 20-åringen greps och fördes till polisstationen. Han greps misstänkt för hot mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen