Uppdaterad 01 september 07:51

01 september 07:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 150-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.04 Polis larmades till en restaurang på Prästgatan, Norrköping, på grund av bråk mellan ett flertal personer. Två grupperingar bråkade med varandra. Ett flertal polispatruller åkte till platsen. Fem personer omhändertogs och totalt 25 personer avvisades från platsen.

00.06 Polis larmades till Trädgårdsgatan, Linköping, där en kvinna blivit bestulen på sin mobiltelefon samt utsatt för ett sexuellt ofredande. När polis kom till platsen hade den misstänkte lämnat platsen i riktning mot centrum. Polisen har upprättat en anmälan om grov stöld samt sexuellt ofredande.

04.50 Polis larmades med anledning av att en person blivit rånad av tre personer i Ryd, Linköping. Mannen, som är i 20-årsåldern, blev nedtacklad och bestulen på sin mobiltelefon samt en plånbok innehållande bland annat bankkort och kontanter. Polisen har inlett en förundersökning gällande rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen