Uppdaterad 01 september 08:06

01 september 07:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 100-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

21.14 Polis larmades med anledning av ett inbrottsförsök i en bostad i Bryngelstorp, Nyköping. Grannar hade hört när någon eller några personer krossat glas till altanen och personen hade kort därefter sett två personer lämna adressen i bil. Polis åkte till platsen och en brottsplatsundersökning har utförts. En anmälan har skrivits.

21.48 Polis larmades med anledning av ett inbrottsförsök i en bostad i Harg, Nyköping. En person hade slagit sönder ett fönster och försökt ta sig in i en bostad. En person befann sig i bostaden och inbrottsförsöket avbröts. Polis åkte till platsen och anmälan har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen