01 september 09:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbotten klockan 22.00 - 07.00.

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Nedan finns också länkar till fler ärenden från natten i Norrbottens län.

22:05 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E10 vid Sakajärvi. Föraren får sitt körkort omhändertaget då han har kört 178 kilometer i timmen på sträckan där maxhastigheten är 100 kilometer i timmen.

00:11 Våld mot tjänsteman, Gällivare
Polisen kontaktas av ordningsvakter på ett evenemang på Kulleportens industriområde. Ordningsvakterna har envarsgripit en man som har varit utåtagerande mot dem. Polisen åker dit och håller förhör samt upprättar en anmälan. Den misstänkte är i 20-årsåldern.

02:23 Misshandel, Gällivare
Polisen kontaktas angående en man som uppger att ordningsvakter har varit våldsamma mot honom utan anledning i samband med ett evenemang på Kulleportens industriområde. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

03:58 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Gällivare
Polisen kontaktas av en person som har fått sin bil stulen och sedan hittat den i en dikeskant. Polisen åker till platsen och tar upp en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel samt återlämnar bilen till ägaren.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen