10 september 06:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.34 Polisen larmades med anledning av en misshandel i en bostad i området Fågelbo, Nyköping. Polis åkte till adressen och när patrullen kom till platsen greps en person, en man i 40-årsåldern, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i bostaden. Kvinnan är i 35-årsåldern. Polisen har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge.

23.05 Polisen stoppade en lastbil för kontroll på riksväg 55 i Malmköping. Vid kontrollen visade det sig att företaget brutit mot regler om cabotage - regler gällande hur utländska transportföretag stationerade i ett EU-land under vissa förutsättningar har rätt att genomföra inrikestransporter i ett annat EU-land.
Lastbilen har förhindrats att fortsätta innan en sanktionsavgift betalats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen