Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 september 18:23, Stöld, Ludvika

En man har gjort sig skyldig till stöld.

Polisen får samtal från väktare som uppger att en man har stulit varor i en butik i Ludvika och därefter lämnat platsen. Mannen går ner mot sjön och väl nere vid sjön stjäl han en båt och åker ut på sjön.

Polisen har kontroll på mannen från land och ser att han går i land vid Finnäset. Polisen åker dit och börjar prata med mannen som är mycket aggressiv och hotfull och vägrar låta sig bli kontrollerad av polisen. Han säger att de kommer att få skada honom för att få kontroll på honom.

Efter att ha pratat en längre stund med mannen lyckas man övermanna honom och han kan bli frihetsberövad. I nuläget är det oklart vilken grund hanblir frihetsberövad på. Om det är på grund av brott eller enligt en vårdlag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen