11 september 06:26, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

22.48 Polisen fick flera samtal om en bilist som körde vårdslöst och hade kört på minst en bil, i Eneby, Norrköping. Ett vittne hade sett en person parkera efter den vårdslösa körningen och sprungit från platsen. Polisen arbetar med att hitta vem som kört bilen, och har upprättat en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

01.23 Polis och ambulans larmades till en restaurang vid Vallarondellen, Ryd, i Linköping. En man hade hittats skadad utomhus, och han fördes till sjukhus med ambulans. Det är oklart vad som har hänt och om något brott ligger bakom. Mannen har inte kunnat redogöra för vad som har hänt, pga berusning.

01.44 Det gick larm om inbrott på ett företag på Östermalm i Finspång. Både polis och väktare åkte till platsen. Någon hade krossat en ruta och det var tillrört i lokalen, men oklart om något var stulet. Inga personer anträffades i anslutning till lokalen. Polisen upprättade en anmälan om stöld genom inbrott.

Utöver detta har polisen hanterat trafikbrott, genomfört egeninitierade kontroller och åkt på larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen