11 september 07:34, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Två viltolyckor har inträffat under tidig morgon, ingen person kom till skada.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:37 Inbrottsförsök, Timrå
Polisen kontaktas angående två personer som försöker göra inbrott i en bil i Tallnäs, Timrå. De punkterar också däcken på en bil. Männen springer sedan från platsen. Polisen åker dit. En anmälan upprättas.

01:36 Drograttfylleri, Kramfors
Polisen stoppar en personbil på länsväg 334 i Kramfors kommun. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 45-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. Mannen saknar också körkort. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri samt olovlig körning.

04:20 Försök till stöld, Sundsvall
Polisen kontaktas angående ett pågående inbrott i en skola i Västermalm, Sundsvall. Gärningspersonen har tagit sig in via ett fönster. Polisen åker till platsen och påträffar där en person, en man i 30-årsåldern, som misstänks vara påverkad av narkotika. Han förs till sjukvård. En anmälan upprättas gällande skadegörelse, försök till stöld samt narkotikabrott.

06:01 Ringa stöld, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en person som stulit läsk från en bensinstation i Inre hamnen, Sundsvall. Därefter har mannen lämnat platsen. Polisen åker dit och påträffar mannen som är i 25-årsåldern. Han misstänks för ringa stöld och omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen