11 september 18:50, Misshandel, Örebro

Samtal från en restaurang på Törngatan om en man som slagit och hotat både gäster och personal.

Han ska bl.a. ha medfört en eldgaffel som han jagat en person med. Mannen är känd av anmälaren, och han ska ha agerat aggresivt under senare tid. Mannen, i 45-årsåldern, anträffas och grips vid 20-tiden på Törngatan. Han misstänks för åtminstone två fall av misshandel och olaga hot. Skadeläget för de drabbade är okänt, men ingen verkar ha behövt ambulans.

Uppdatering 21:30.                                                                                                                                               Mannen är misstänkt för ett fall av grov misshandel då han misstänks slagit en målsägare med vad som nu sägs vara en grillgaffel. Tre fall av misshandel av normalgraden mot tre andra personer, och olaga hot mot dessa då han jagat dem med grillgaffeln och uttala dödshot mot dem. Ingen har fått några allvarligare skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen