12 september 06:06, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under em/kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

21.54 Vapenlagen, Mörnergatan, Kyrkbyn. Polis skickas till platsen efter samtal om en smäll, eventuellt som av skott. Polis söker i området, men någon skadad person anträffas inte. Det finns inte heller några tekniska fynd gjorda på platsen. En anmälan om grovt vapenbrott upprättas. Det finns ingen misstänkt.  

02.42 Stöld av fortskaffningsmedel/häleri, Kuröd, Uddevalla. Polispatrull kontrollerar två motorcyklar på Kurödsvägen, och dessa misstänks vara stulna.  Två män som finns i anslutning till fordonen grips som misstänkta för stöld av fortskaffningsmedel alternativt häleri.

04.26 Brand, Bronsåldersgatan, Kannebäck. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om brand i en parkerad husbil. Räddningstjänst släcker branden, och polis upprättar en anmälan skadegörelse genom  brand.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen