12 september 06:36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits. Natten kan beskrivas som lugn.

22.19 Brand, Nässjö
Räddningstjänst och polis larmades till en bilbrand i Nässjö. Bilen stod i en korsning och brann kraftigt när räddningstjänst kom till platsen, men det fanns ingen spridningsrisk. Det fanns ingen person vid bilen. Bilens ägare kontaktades, men det visade sig att man hade sålt bilen till en ny ägare tidigare under dagen. Oklart varför bilen har börjat brinna, en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

23.20 Rattfylleri, Värnamo
Polis stoppade ett fordon på en rastplats vid E4 i Värnamo. Föraren visade tecken på drograttfylleri och togs med för provtagning. Föraren testades positivt och är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk. I bilen satt även en passagerare som även hon misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen