Uppdaterad 12 september 09:12

12 september 07:35, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med få händelser i länet. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:25 Trafikolycka Timrå. Singelolycka i norrgående riktning på E4 vid Hussjö. Inga personskador. Det har varit stopp i norrgående körfält. Bilen är bärgad från platsen. Polis har varit på plats. Föraren är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

03:18 Brand Sundsvall. Gammal bil som brunnit i Bergsåker, branden har även spridit sig till ett garage. Polis har varit på plats. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer att upprättas.

06:21 Brand Kramfors. Lastbil som börjat brinna under färd på E4 vid Docksta. Alla ute ur bilen. Polis är på plats. Ingen uppgift om några personskador.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Uppdatering 09:11 angående lastbilsbranden.

Lastbilen bärgad från platsen. Släpet bortdraget av annan lastbil. Trafiken flyter nu på i båda riktningarna igen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen