Uppdaterad 12 september 14:25

12 september 10:34, Brand, Eskilstuna

Brand i bostad i Vallby.

09.38 SOS-larm till polisen om brand i bostad i ett sommarstugeområde i Vallby, norr om Torshälla.

09.57 det kommer uppgifter om att huset ska vara helt övertänt.

10.45 polisen har spärrat av platsen och en förundersökning om mordbrand är inledd. Kriminaltekniker kommer att undersöka brandplatsen för att om möjligt utreda brandorsaken samt om någon har förolyckats i branden.

13.01 polisens kriminaltekniker påbörjar undersökningen på brandplatsen. Polisen har knackat dörr i närområdet för att undersöka om det finns uppgifter som kan vara till nytta för utredningen.

14.15 polisen har anträffat en avliden person på brandplatsen. Det är en man som är i 65-årsåldern som inte är hemmahörande i Södermanland och hans närmast anhöriga är underrättade. Brottsrubriceringen mordbrand kvarstår och polisen arbetar intensivt med utredningsåtgärder.

Polisen tar gärna emot information och tips/iakttagelser på telefon 114 14 alternativt på polisens hemsida där det finns ett tipsformulär.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen