13 september 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har sedan 22 igår kväll hanterat 30 ärenden i Östergötlands län och natten kan ärendemässigt beskrivas som lugn. En person har medtagits för provtagning, se nedan. I övrigt har ingen person frihetsberövats.

00:40 Repslagaregatan, Norrköping. Polisen kontrollerade ett fordon och dess förare på Repslagaregatan. Föraren, en man i 30-årsåldern, medtogs för kroppsbesiktning misstänkt för att vara påverkad av narkotika. Ett preliminärt testsvar visade att mannen var påverkad av kokain. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

02:46 Polisen kontaktades gällande ett personrån som ska ha inträffat utomhus på Skattegården i Skäggetorp, Linköping. En man misshandlades och avtvingades uppgifter till sitt bankkort. Gärningspersonerna lämnade platsen och därefter gjordes ett uttag på den drabbade mannens konto. Polisen har sökt efter gärningspersonerna men ännu har ingen gripits. Den drabbade har inte behövt uppsöka akutsjukvård.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen