Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

13 september 07:03, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Sundsvall misstänks för olovlig körning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:04 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till ett boende i Kvissleby efter samtal om någon som försöker ta sig in i en port. I samband med detta har en ruta krossats. Polis har sökt i närområdet, bland annat med hjälp av hund, men utan att hitta någon misstänkt. Polisen gör en brottsplatsundersökning och håller förhör. En anmälan om skadegörelse upprättas.

00:54 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i höjd med Bergsåker. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, samt ringa narkotikabrott för eget bruk.

04:18 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull kontrollerar en bilist på E4 i höjd med Birsta. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen