13 september 14:32, Övrigt, Skåne län

En person häktades idag i utredningen gällande mordet på Ribersborg.

Den person som idag begärdes häktad av chefsåklagare Pär Andersson är nu häktad såsom på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord och mordförsök och medhjälp till grovt vapenbrott.

Det är fortfarande så att polisen välkomnar iakttagelser och information rörande observationer om flyktbilen så långt som en vecka före den 26 augusti när mordet skedde. Polisen önskar kontakt med personer som kan ha sett bilen stå parkerad, om någon har sett personer i anslutning till fordonet eller andra uppgifter om bilen.

Utredningen bedrivs med högsta prioritet och intensitet och fortsätter med alla de utredningsåtgärder som tidigare redovisats bland annat i media. Dock är det av största vikt att uppgifter som kan föra utredningen framåt hanteras av polisen med beaktande av den förundersökningssekretess som råder.

 

Ewa-Gun Westford

070 547 18 57

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen