Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 14 september 07:45

14 september 02:42, Vållande till kroppsskada, Lund

Kvinna skadad i samband med detonation, Stora Södergatan.

Flera uppringare larmar polis om en kraftig smäll på Stora Södergatan. Flera patruller skickas till platsen och konstaterar att en detonation ägt rum. En förbipasserande kvinna har skadats i samband med händelsen och hon förs med ambulans till sjukhus. Den skadade kvinnan är i 20-årsåldern. Platsen spärras av och under morgonen genomförs en teknisk undersökning. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet. Rubriceringen är grov allmänfarlig ödeläggelse och grovt vållande till kroppsskada.

Polisen tar tacksamt emot tips i ärendet. Tips kan lämnas antingen via telefon 114 14 eller via polisens tipsformulär.

UPPDATERING: Avspärrningen på Stora Söderdagatan kommer att hävas strax före klockan 08.00 och trafiken kommer då att släppas på. Den berörda fastigheten kommer fortsatt att vara avspärrad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen