Uppdaterad 14 september 07:45

14 september 07:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tio personer har omhändertagits av polis på grund av berusning enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och åtta personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller drograttfylleri.

03.10 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Finnbergsvägen i Tranås. En fyrhjuling hade körts i diket och två personer uppgavs vara drabbade. När polis kom till platsen visade det sig att fyrhjulingen körts in i en björk och sedan blivit stående i diket. Båda personerna som färdats på fyrhjulingen fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om personernas skadeläge. Föraren misstänks för rattfylleri samt vårdslöshet i trafik. Fordonet fick bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen